Lempäälän Eläkeläiset ry

TOIMINTASUUNNITELMA V:LLE 2021

Toiminnan suunnittelu corona pandemian takia on aika vaikeaa taudin kulkuaja kehitystä ei voi ennustaa. Olemme kuitenkin huomanneet, että jäsenistö halua toimintaa. Järjestämme sitä terveys edellä. Kuuntelemme ohjeita mitä missäkin tilanteessa kehotetaan noudattamaan ja muistamme hygienia ohjeet ja turvavälit.

Tässä tilanteessa tarvitsemme uskoa että tämäkin vitsaus voitetaan. Suunnittelemme toimintaa niin, jos jotain ei voida sillä hetkellä tehdä, voimme siirtää sen.

Otamme tutut toiminnot lauluryhmän, toiminta päivän, ulkoilupäivän, pocciapelit. Yhdistyksen asiat hoidetaan, johtokunnan kokoukset, kevät ja syyskokoukset aikanaan. Yhteistyötä muiden yhdistysten kanssa niissä puitteissa kuin se terveyden kannalta on turvattua ja sopivaa.

Teema päivät olisivat erittäin tärkeitä, on paljon kysymyksiä sote, kelan toimet vanhusten suhteen. Anomme kunnalta kuntoutustukea ja jaamme sen hakemusten perusteella.

Toivottavasti kesänjälkeen pääsemme viettämään muutaman iloisen iltapäivän vieraiden kanssa. Kesällä jatkuu Petanguen pelaaminen Kuljun kentällä.

Jäsenet voivat mennä Eläkeläiset Ry;n kursseille talousarviossa esitetyn määrärahan ja aluejärjestön tuen turvin,